Kysymyksessä oli ruutu :

 

Ensin önska . Otin luoksetuloruutua (seisoin itse siellä kohti mihin koiran halusin) ja muutaman toiston jälkeen alkoi tulemaan vauhtiakin .

Sen jälkeen laitoin Jonnan heittämään pallon,kun huudan SEIS . Önska ei edes huomannut palloa .... Seuraavan kerran heitin itse pallon ruudun taakse ja huusin vaihdetaan = erittäin onnistunut ruutuunmeno , seisominen ja palkkaus eli Önska toi minulle pallon . Eli meidän avainsana on VAIHDETAAN kohta kaikissa liikkeissä ;)

------------------------------------------------------------------------------------

Sintille otin pari kertaa ruudun niin , että se sai palkaksi pallonheiton , kun se seisoi oikealla  paikalla . Kierosten noustessa liikaa,se kerran jäi taas etualalle odottamaan pallonheittoa. Kun sen vaan muistais , et pallonheitto EI sovi meille , jos en opettele itse heittämään palloa oikein .

Ja miksi en voi palkata frisbiillä,kun se on meidän ruutulelu .Ei sitä vaan aina muista :(

Viimeinen toisto niin , että pallo melkein vielä vauhdissa ruudun takana . Silloin oikein onnistunut ja hyvävauhtinen ruudun läpijuoksu

.........................................................................................................................